nieuws

Unibail-Rodamco ruilt winkels met VastNed

bouwbreed Premium

VastNed Retail heeft met Unibail-Rodamco winkelpanden geruild. In ruil voor vijf winkels in winkelcentrum Leidsenhage in Leidschendam krijgt VastNed twee objecten aan de Westermarkt in Tilburg en een aan de Utrechtsestraat in Amersfoort.

VastNed Retail heeft met Unibail-Rodamco winkelpanden geruild. In ruil voor vijf winkels in winkelcentrum Leidsenhage in Leidschendam krijgt VastNed twee objecten aan de Westermarkt in Tilburg en een aan de Utrechtsestraat in Amersfoort.
De winkels in Tilburg waar Albert Heijn en Jamin in zitten, maken deel uit van een winkelcentrum waar VastNed al 5500 vierkante meter verdeeld over negen winkels in eigendom heeft. Door deze uitbreiding verwacht de vastgoedbelegger een mogelijke herontwikkeling beter te kunnen bevorderen.
Het investeringsvolume van de verworven panden bedragen inclusief kosten 5,7 miljoen euro. De panden in Leidschendam hebben een verkoopopbrengst van zo’n 6,4 miljoen.

Reageer op dit artikel