nieuws

Trisoplast-afdichting voor stortplaatsen

bouwbreed

In opdracht van afvalverwerker Afvalzorg treft Trisoplast Mineral Liners milieubeschermende maatregelen op de stortplaats aan de Zeeasterweg in Lelystad. Het bedrijf uit Velddriel voorziet een nieuw in gebruik te nemen stortveld ter grootte van een hectare van een onderafdichting. Het niet-vloeistofdoorlatende minerale materiaal Trisoplast moet lekkage van afvalwater in bodem en grondwater voorkomen. De aan te brengen laag is 10 centimeter dik. Trisoplast Mineral Liners voorzag drie jaar geleden in Lelystad al een stortveld van 77.000 vierkante meter van deze zand-kleigel. De planning is dat de werkzaamheden nog deze maand beginnen en naar verwachting binnen twee weken klaar zijn. Trisoplast dit jaar de stortplaatsen in Nuenen, Groningen, Schinnen en Monfort op stapel staan.

In opdracht van afvalverwerker Afvalzorg treft Trisoplast Mineral Liners milieubeschermende maatregelen op de stortplaats aan de Zeeasterweg in Lelystad. Het bedrijf uit Velddriel voorziet een nieuw in gebruik te nemen stortveld ter grootte van een hectare van een onderafdichting. Het niet-vloeistofdoorlatende minerale materiaal Trisoplast moet lekkage van afvalwater in bodem en grondwater voorkomen. De aan te brengen laag is 10 centimeter dik. Trisoplast Mineral Liners voorzag drie jaar geleden in Lelystad al een stortveld van 77.000 vierkante meter van deze zand-kleigel. De planning is dat de werkzaamheden nog deze maand beginnen en naar verwachting binnen twee weken klaar zijn. Trisoplast dit jaar de stortplaatsen in Nuenen, Groningen, Schinnen en Monfort op stapel staan.

Reageer op dit artikel