nieuws

Tata bouwt fabriek in Vietnam in joint venture

bouwbreed

Tata Steel gaat samen met Vietnam Steel Corporation en Vietnam Cement Industries een staalfabriek neerzetten in de economische zone Vung Ang in Vietnam. Een joint venture overeenkomst is deze week getekend. De kosten van de fabriek die in drie fasen wordt neergezet, bedragen 5 miljard dollar. In de eerste fase waarvoor de opdracht eind 2010 zal worden verleend, gaat het om een koudwalserij. Uiteindelijk moet de fabriek 4,5 ton staal per jaar gaan produceren. In de joint venture heeft Corus-moeder Tata een belang van 65 procent.

Tata Steel gaat samen met Vietnam Steel Corporation en Vietnam Cement Industries een staalfabriek neerzetten in de economische zone Vung Ang in Vietnam. Een joint venture overeenkomst is deze week getekend. De kosten van de fabriek die in drie fasen wordt neergezet, bedragen 5 miljard dollar. In de eerste fase waarvoor de opdracht eind 2010 zal worden verleend, gaat het om een koudwalserij. Uiteindelijk moet de fabriek 4,5 ton staal per jaar gaan produceren. In de joint venture heeft Corus-moeder Tata een belang van 65 procent.

Reageer op dit artikel