nieuws

Straatkolk met klep tegen ratten

bouwbreed Premium

Kessel Nederland introduceert als optie voor straatkolken van kunststof een in de afvoerbuis aangebracht klep tegen ratten. De klep opent alleen als water wegstroomt en houdt als het droog is ratten die in de kolk willen binnendringen tegen. De klep is tevens een beveiliging tegen terugstromen van water. De kunststof straatkolken van Kessel hebben een gewicht tussen 10 en 15 kilogram, zodat ze door een enkele persoon ingebouwd kunnen worden. Ze zijn uit een stuk vervaardigd van polyethyleen, waardoor ze stoot- en breukvast zijn, niet corroderen en bestand zijn tegen strooizout. De hoogte van de schacht van de straatkolk van kunststof kan makkelijk worden ingekort. Overigens brengt Kessel Nederland ook kunststof ringen op de markt, bedoeld voor het verlengen van de schacht van betonnen straatkolken, bijvoorbeeld bij renovatie. Ze zijn een alternatief voor betonnen ringen.

Kessel Nederland introduceert als optie voor straatkolken van kunststof een in de afvoerbuis aangebracht klep tegen ratten. De klep opent alleen als water wegstroomt en houdt als het droog is ratten die in de kolk willen binnendringen tegen. De klep is tevens een beveiliging tegen terugstromen van water. De kunststof straatkolken van Kessel hebben een gewicht tussen 10 en 15 kilogram, zodat ze door een enkele persoon ingebouwd kunnen worden. Ze zijn uit een stuk vervaardigd van polyethyleen, waardoor ze stoot- en breukvast zijn, niet corroderen en bestand zijn tegen strooizout. De hoogte van de schacht van de straatkolk van kunststof kan makkelijk worden ingekort. Overigens brengt Kessel Nederland ook kunststof ringen op de markt, bedoeld voor het verlengen van de schacht van betonnen straatkolken, bijvoorbeeld bij renovatie. Ze zijn een alternatief voor betonnen ringen.
(afbeelding Straatkolk van kunststof met klep)

Reageer op dit artikel