nieuws

SpeedTrap voorkomt dat diesel op hol slaat

bouwbreed

De SpeedTrap van Amot zorgt ervoor dat grotere dieselmotoren na het afsluiten van de brandstoftoevoer daadwerkelijk stoppen. De leverancier uit het Britse Bury St. Edmunds constateert dat zulke motoren na het afsluiten van de brandstoftoevoer soms ‘op hol’ slaan, omdat ze brandstofdampen verstoken. De luchtafsluiter voorkomt de toevoer van lucht die de dampen doet ontbranden. De SpeedTrap sluit de lucht af als de elektronische sensor een hogere concentratie dampen meet dan de ingestelde waarde toelaat.

De SpeedTrap van Amot zorgt ervoor dat grotere dieselmotoren na het afsluiten van de brandstoftoevoer daadwerkelijk stoppen. De leverancier uit het Britse Bury St. Edmunds constateert dat zulke motoren na het afsluiten van de brandstoftoevoer soms ‘op hol’ slaan, omdat ze brandstofdampen verstoken. De luchtafsluiter voorkomt de toevoer van lucht die de dampen doet ontbranden. De SpeedTrap sluit de lucht af als de elektronische sensor een hogere concentratie dampen meet dan de ingestelde waarde toelaat.

Reageer op dit artikel