nieuws

Sloop van serie viaducten

bouwbreed

Als onderdeel van de vernieuwing van de Randweg Eindhoven worden de komende drie maanden zeven viaducten gesloopt. Als eerste ging deze week het noordelijk deel van het viaduct Roostenlaan tegen de vlakte. Aansluitend aan de sloop bouwt aannemer Heijmans op dezelfde locaties nieuwe, veelal bredere kunstwerken terug. De bestaande Randweg Eindhoven wordt uitgebreid van twee naar vier rijbanen en het doorgaande verkeer wordt gescheiden van het verkeer met een regionale bestemming. Bijna alle viaducten worden vernieuwd, net als de drie knooppunten Batadorp, De Hogt en Leenderheide.

Als onderdeel van de vernieuwing van de Randweg Eindhoven worden de komende drie maanden zeven viaducten gesloopt. Als eerste ging deze week het noordelijk deel van het viaduct Roostenlaan tegen de vlakte. Aansluitend aan de sloop bouwt aannemer Heijmans op dezelfde locaties nieuwe, veelal bredere kunstwerken terug. De bestaande Randweg Eindhoven wordt uitgebreid van twee naar vier rijbanen en het doorgaande verkeer wordt gescheiden van het verkeer met een regionale bestemming. Bijna alle viaducten worden vernieuwd, net als de drie knooppunten Batadorp, De Hogt en Leenderheide.

Reageer op dit artikel