nieuws

Schaar Holmatro

bouwbreed

Homatro Industrial Equipment introduceert een lichte hydraulische schaar voor zware toepassingen. De ICU 05 A 10 is voorzien van mesgeleiding, waardoor de messen altijd recht blijven knippen en niet kunnen uitwijken. Bovendien hebben de messen een coating waardoor het materiaal dat wordt geknipt niet kan blijven plakken. De ICU 05 is van aluminium en weegt nog geen 10 kilogram. De messen zijn uitwisselbaar, dus de schaar kan worden gebruikt voor uiteenlopende toepassingen, zoals het knippen van kabels, kokers, deur- en raamkozijnen en hout.

Homatro Industrial Equipment introduceert een lichte hydraulische schaar voor zware toepassingen. De ICU 05 A 10 is voorzien van mesgeleiding, waardoor de messen altijd recht blijven knippen en niet kunnen uitwijken. Bovendien hebben de messen een coating waardoor het materiaal dat wordt geknipt niet kan blijven plakken. De ICU 05 is van aluminium en weegt nog geen 10 kilogram. De messen zijn uitwisselbaar, dus de schaar kan worden gebruikt voor uiteenlopende toepassingen, zoals het knippen van kabels, kokers, deur- en raamkozijnen en hout.

Reageer op dit artikel