nieuws

Personalia Fiering

bouwbreed

Vanaf 1 juli is Hans Fieringenig aandeelhouder en directeur van Bremen Bouwadviseurs. Naast Hans Fiering bestaat het Management Team nu uit Ron van den Berg(bouwkostenconsulting en vestiging Randstad), Toon Deckers(vastgoedadvisering, projectcoördinatie, bestekken), Roland Debacker(installatieconsulting en onderhoudsmanagement) en Patrick Eertmans(financiën en kantoormanagement). Bremen Bouwadviseurs heeft vestigingen in Heerlen en Leiden. De vestiging in Leiden wordt per 1 september verplaatst naar de Van Nellefabriek in Rotterdam.

Vanaf 1 juli is Hans Fieringenig aandeelhouder en directeur van Bremen Bouwadviseurs. Naast Hans Fiering bestaat het Management Team nu uit Ron van den Berg(bouwkostenconsulting en vestiging Randstad), Toon Deckers(vastgoedadvisering, projectcoördinatie, bestekken), Roland Debacker(installatieconsulting en onderhoudsmanagement) en Patrick Eertmans(financiën en kantoormanagement). Bremen Bouwadviseurs heeft vestigingen in Heerlen en Leiden. De vestiging in Leiden wordt per 1 september verplaatst naar de Van Nellefabriek in Rotterdam.

Reageer op dit artikel