nieuws

Kunststof kan oud aluminium vervangen

bouwbreed Premium

De kleuren antracietgrijs en zilver hebben een ‘metal look’ en daarom kunnen de nieuwe kunststof kozijnen van Veka ook dienen als vervanging van oude aluminium kozijnen, stelt Veka in een persbericht. De oppervlaktestructuur van de nieuwe kunststof profielen is korrelig en het oppervlak glanst niet, maar heeft een matte uitstraling. Het Veka-systeem biedt veel mogelijkheden, zoals een verschillend oppervlak aan de binnenzijde en aan de buitenzijde van kozijnen. Behalve in antracietgrijs en zilver zijn de nieuwe kozijnen ook verkrijgbaar in dennengroen.

De kleuren antracietgrijs en zilver hebben een ‘metal look’ en daarom kunnen de nieuwe kunststof kozijnen van Veka ook dienen als vervanging van oude aluminium kozijnen, stelt Veka in een persbericht. De oppervlaktestructuur van de nieuwe kunststof profielen is korrelig en het oppervlak glanst niet, maar heeft een matte uitstraling. Het Veka-systeem biedt veel mogelijkheden, zoals een verschillend oppervlak aan de binnenzijde en aan de buitenzijde van kozijnen. Behalve in antracietgrijs en zilver zijn de nieuwe kozijnen ook verkrijgbaar in dennengroen.

Reageer op dit artikel