nieuws

Dura ontwikkelt dure appartementen

bouwbreed

Dura Vermeer Bouw gaat in Rotterdam-Hillegersberg 18 huurappartementen en 31 koopappartementen ontwikkelen in het project Landgoed Hillgaerden. De woningen zullen in grootte variëren van 130 tot 230 vierkante meter. De prijzen lopen uiteen van 565.000 tot meer dan 1,1 miljoen euro.

Dura Vermeer Bouw gaat in Rotterdam-Hillegersberg 18 huurappartementen en 31 koopappartementen ontwikkelen in het project Landgoed Hillgaerden. De woningen zullen in grootte variëren van 130 tot 230 vierkante meter. De prijzen lopen uiteen van 565.000 tot meer dan 1,1 miljoen euro.
De huurappartementen worden ontwikkelt voor Van der Vorm Vastgoed.
Onder het appartementencomplex komt een parkeergarage. Het gebouw zal worden omgeven door een waterpartij naar het ontwerp van bureau Mien Ruys. Landgoed Hillgaerden is door architechtenbureau Kentie 0x26 Partners ontworpen in de stijl van de beroemde Amerikaanse architect Frank Lloyd Wright.

Reageer op dit artikel