nieuws

Crepa Groep neemt MT-lift België over

bouwbreed

Crepa Groep heeft door middel van een activa/passiva-transactie alle heftruckactiviteiten van MT Lift Belgiëovergenomen. MT Lift was importeur van Caterpillar en Mitsubishi. Door deze overname wordt Crepa de enige importeur van Caterpillar in België.

Crepa Groep heeft door middel van een activa/passiva-transactie alle heftruckactiviteiten van MT Lift Belgiëovergenomen. MT Lift was importeur van Caterpillar en Mitsubishi. Door deze overname wordt Crepa de enige importeur van Caterpillar in België.
Het bedrijf, dat verder gaat onder de naam Crepa Belgiëwordt voortgezet vanuit twee vestigingen, het hoofdkantoor in Londerzeel en een vestiging in Gosselies. De 32 personeelsleden van MT Lift komen in dienst van Crepa.

Reageer op dit artikel