nieuws

Car-adapter verdriedubbelt de sigarettenaansteker

bouwbreed Premium

U kent het probleem inmiddels ook wel; een los navigatieapparaat, de oplader voor het mobieltje en ook nog een ipod of iets dergelijks. En dan hebben we het nog niet over de koelbox op vakantie of de opwarmspiraal voor heet theewater. Hoe geeft je al die stroomhongerige apparaten op tijd hun voeding? Uit Azië komt het antwoord: met een 2 of 3-in-een car-adapter, merkloos of bijvoorbeeld van Seikosangyo. De adapter maakt van een sigarettenaanstekeraansluiting er gewoon drie en levert daarbij nog een usb-poort voor het opladen van digitale camera’s en dergelijke. Op de website van shop.brand.com.hk kost de adapter 20 USA-dollars. Voor verzending wereldwijd komen er nog 3 dollars bij. Het in Hong Kong geregistreerde verzendhuis heeft overigens nog heel wat meer handige gadgets in de etalage staan.

U kent het probleem inmiddels ook wel; een los navigatieapparaat, de oplader voor het mobieltje en ook nog een ipod of iets dergelijks. En dan hebben we het nog niet over de koelbox op vakantie of de opwarmspiraal voor heet theewater. Hoe geeft je al die stroomhongerige apparaten op tijd hun voeding? Uit Azië komt het antwoord: met een 2 of 3-in-een car-adapter, merkloos of bijvoorbeeld van Seikosangyo. De adapter maakt van een sigarettenaanstekeraansluiting er gewoon drie en levert daarbij nog een usb-poort voor het opladen van digitale camera’s en dergelijke. Op de website van shop.brand.com.hk kost de adapter 20 USA-dollars. Voor verzending wereldwijd komen er nog 3 dollars bij. Het in Hong Kong geregistreerde verzendhuis heeft overigens nog heel wat meer handige gadgets in de etalage staan.

Reageer op dit artikel