nieuws

Bird Valley Resort

bouwbreed

Bird Valley Resort

Het attractiepark Bird Valley Resort komt in Oost-Slowakije, in Humenné, in de deelstaat Presov. Drie themaparken, op ruim 400 hectare grond, sluiten aan bij de lokale geschiedenis en cultuur. Daarnaast komen er appartementen, winkels, restaurants, een hotel, een golfbaan, theater, skibaan en een dierentuin. Het project is een public private partnership. De Slowaakse overheid zorgt voor de infrastructuur in het park en buiten het park..

Het attractiepark Bird Valley Resort komt in Oost-Slowakije, in Humenné, in de deelstaat Presov. Drie themaparken, op ruim 400 hectare grond, sluiten aan bij de lokale geschiedenis en cultuur. Daarnaast komen er appartementen, winkels, restaurants, een hotel, een golfbaan, theater, skibaan en een dierentuin. Het project is een public private partnership. De Slowaakse overheid zorgt voor de infrastructuur in het park en buiten het park..

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels