nieuws

Albany Snelroldeur

bouwbreed

Bij de aanschaf van een roldeur heeft een snelroldeur de voorkeur, vindt Yvonne Bot, manager van Albany Door Systems uit Waddinxveen. Een snelroldeur spaart het milieu en levert daarnaast een kostenbesparing op. Nieuw is bijvoorbeeld de Rapidroll 600. Hij is modulair en kan daardoor makkelijk op maat gemaakt worden. Bovendien is de Albany Rapidroll 600 een mooie deur, die niet alleen stevig en snel is, maar ook representatief. De deur is zowel binnen als buiten te gebruiken en is bestand tegen extreme belastingen. Het deurblad is vervaardigd van Rolltex, een stijf maar licht polyesterweefsel. Het is zeer slijtvast en bestand tegen forse schokken, zonder dat daardoor schade ontstaat.

Bij de aanschaf van een roldeur heeft een snelroldeur de voorkeur, vindt Yvonne Bot, manager van Albany Door Systems uit Waddinxveen. Een snelroldeur spaart het milieu en levert daarnaast een kostenbesparing op. Nieuw is bijvoorbeeld de Rapidroll 600. Hij is modulair en kan daardoor makkelijk op maat gemaakt worden. Bovendien is de Albany Rapidroll 600 een mooie deur, die niet alleen stevig en snel is, maar ook representatief. De deur is zowel binnen als buiten te gebruiken en is bestand tegen extreme belastingen. Het deurblad is vervaardigd van Rolltex, een stijf maar licht polyesterweefsel. Het is zeer slijtvast en bestand tegen forse schokken, zonder dat daardoor schade ontstaat.

Reageer op dit artikel