nieuws

Waalkade

bouwbreed Premium

Waalkade

Aan de Nijmeegse Waalkade is de bouwvak al voorbij. Ballast Nedam Infra Midden werkt er in opdracht van het waterschap aan een nieuwe hoogwaterkering. De Nijmeegse Vierdaagse bezorgde de medewerkers een vervroegde vakantie, want het werk was door het grootschalige evenement nauwelijks bereikbaar. De anderhalve kilometer lange kademuur bestaat deels uit een flexibele wand. Ankers in de betonmuur maken het mogelijk om straks met aluminium staanders en schotten de muur te verhogen, variërend van een halve tot tweeënhalve meter. Zo behouden de bewoners vlak achter de muur het uitzicht op de rivier als de extra beveiliging niet nodig is..

Aan de Nijmeegse Waalkade is de bouwvak al voorbij. Ballast Nedam Infra Midden werkt er in opdracht van het waterschap aan een nieuwe hoogwaterkering. De Nijmeegse Vierdaagse bezorgde de medewerkers een vervroegde vakantie, want het werk was door het grootschalige evenement nauwelijks bereikbaar. De anderhalve kilometer lange kademuur bestaat deels uit een flexibele wand. Ankers in de betonmuur maken het mogelijk om straks met aluminium staanders en schotten de muur te verhogen, variërend van een halve tot tweeënhalve meter. Zo behouden de bewoners vlak achter de muur het uitzicht op de rivier als de extra beveiliging niet nodig is..

Reageer op dit artikel