nieuws

Tillen voor Tableau

bouwbreed Premium

In opdracht van woningcorporatie Bo-Ex is BAM begonnen met de bouw van de eerste fase van woningbouwproject Het Tableau. Volgens de plannen voor het project zullen ‘statige herenhuizen langs een lange laan’ verrijzen, alsmede ‘ruime eengezinswoningen aan een autovrij plantsoen’, evenals een multifunctionele ruimte. Het eerste, door architectenbureau Geurst 0x26 Schulze architecten ontworpen appartementencomplex Estrada, zal ruimte bieden aan 65 koopappartementen, die inmiddels allemaal verkocht zijn. De uitstraling van de woningen kenmerkt zich door een ingetogen baksteenarchitectuur in een warmoranje tint met veel ornamentiek in het metselwerk.

In opdracht van woningcorporatie Bo-Ex is BAM begonnen met de bouw van de eerste fase van woningbouwproject Het Tableau. Volgens de plannen voor het project zullen ‘statige herenhuizen langs een lange laan’ verrijzen, alsmede ‘ruime eengezinswoningen aan een autovrij plantsoen’, evenals een multifunctionele ruimte. Het eerste, door architectenbureau Geurst 0x26 Schulze architecten ontworpen appartementencomplex Estrada, zal ruimte bieden aan 65 koopappartementen, die inmiddels allemaal verkocht zijn. De uitstraling van de woningen kenmerkt zich door een ingetogen baksteenarchitectuur in een warmoranje tint met veel ornamentiek in het metselwerk.

Reageer op dit artikel