nieuws

Sloopschaar

bouwbreed

Sloopschaar

Bij de sloop van de Maascentrale in het Limburgse Buggenum zet Beelen Sloopwerken een schrootschaar in met een knipkracht van 2300 ton en een bekopening van 1,2 meter. Van de zelf 28 ton wegende schrootschaar zijn er tot op heden maar vier in omloop. Volgens Beelen is het in elk geval de grootste op Europees grondgebied. Bij de inzet in Buggenum wordt hij gemonteerd op de nieuwe 130 tons graafmachine van het Harderwijkse bedrijf..

Bij de sloop van de Maascentrale in het Limburgse Buggenum zet Beelen Sloopwerken een schrootschaar in met een knipkracht van 2300 ton en een bekopening van 1,2 meter. Van de zelf 28 ton wegende schrootschaar zijn er tot op heden maar vier in omloop. Volgens Beelen is het in elk geval de grootste op Europees grondgebied. Bij de inzet in Buggenum wordt hij gemonteerd op de nieuwe 130 tons graafmachine van het Harderwijkse bedrijf..

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels