nieuws

Sika handvat

bouwbreed Premium

Worden bouwvakkers te soft of is het gewoon beter voor rug, knieën en armen, het handvat dat Sika aan de mortelzakken heeft bevestigd? Ook al geeft het in eerste instantie een beetje een ‘handtasjesgevoel’, in de praktijk zal men er snel aan zijn gewend. En dan blijven de voordelen over. Want het handvat is beter natuurlijk, zeker nu opnieuw is gebleken dat een fors deel van de bouwvakkers te zware lasten tilt. In de loop van het jaar gaat Sika alle bij de bouwmaterialenhandel verkrijgbare mortelzakken voorzien van een handvat. Tegelijkertijd krijgen enkele zakken met kant en klare mortel een nieuwe benaming. Zo gaat de Sika Ondersabelingsmortel N voortaan Sika Patch-100 heten en wordt SikaGrout 212 Vezel N voortaan kortweg SikaGrout-212F.

Worden bouwvakkers te soft of is het gewoon beter voor rug, knieën en armen, het handvat dat Sika aan de mortelzakken heeft bevestigd? Ook al geeft het in eerste instantie een beetje een ‘handtasjesgevoel’, in de praktijk zal men er snel aan zijn gewend. En dan blijven de voordelen over. Want het handvat is beter natuurlijk, zeker nu opnieuw is gebleken dat een fors deel van de bouwvakkers te zware lasten tilt. In de loop van het jaar gaat Sika alle bij de bouwmaterialenhandel verkrijgbare mortelzakken voorzien van een handvat. Tegelijkertijd krijgen enkele zakken met kant en klare mortel een nieuwe benaming. Zo gaat de Sika Ondersabelingsmortel N voortaan Sika Patch-100 heten en wordt SikaGrout 212 Vezel N voortaan kortweg SikaGrout-212F.

Reageer op dit artikel