nieuws

Schuiframen breder en hoger

bouwbreed

Metaglas introduceert extra grote schuiframen van het type HS met een breedte tot 6000 millimeter en een hoogte tot 2500 millimeter. Op de website van Metaglas zijn de nieuwe afmetingen nog niet te vinden, maar ze zijn wel leverbaar. HS-ramen bestaan feitelijk uit twee schuiframen met daartussen een spouw. Bij een optimale breedte van die spouw is een geluidsisolatie tot 40 dB(A) mogelijk. Een prettige bijkomstigheid is dat dubbele schuiframen geheel van binnen uit kunnen worden gereinigd. Ventilatie is mogelijk via de spouw. Metaglas heeft de extra grote schuiframen ontwikkeld met het oog op projecten waarbij architectonische transparantie samen moet gaan met een goede geluidsisolatie.

Metaglas introduceert extra grote schuiframen van het type HS met een breedte tot 6000 millimeter en een hoogte tot 2500 millimeter. Op de website van Metaglas zijn de nieuwe afmetingen nog niet te vinden, maar ze zijn wel leverbaar. HS-ramen bestaan feitelijk uit twee schuiframen met daartussen een spouw. Bij een optimale breedte van die spouw is een geluidsisolatie tot 40 dB(A) mogelijk. Een prettige bijkomstigheid is dat dubbele schuiframen geheel van binnen uit kunnen worden gereinigd. Ventilatie is mogelijk via de spouw. Metaglas heeft de extra grote schuiframen ontwikkeld met het oog op projecten waarbij architectonische transparantie samen moet gaan met een goede geluidsisolatie.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels