nieuws

Scheur in staal Muiderbrug

bouwbreed

De stalen constructie van de Muiderbrug vertoont een scheur. Jansen Venneboer voert dit weekeinde in de nachtelijke uren een noodreparatie uit op de vluchtstrook van de A1. De scheur is tijdens de halfjaarlijkse inspectie geconstateerd en zonder reparatie zou mogelijk schade aan het asfalt ontstaan.

De stalen constructie van de Muiderbrug vertoont een scheur. Jansen Venneboer voert dit weekeinde in de nachtelijke uren een noodreparatie uit op de vluchtstrook van de A1. De scheur is tijdens de halfjaarlijkse inspectie geconstateerd en zonder reparatie zou mogelijk schade aan het asfalt ontstaan.
De Muiderbrug is een van de tien bruggen die binnen vijf jaar moet worden versterkt. Begin september zal Rijkswaterstaat de planning daarvoor bekendmaken, inclusief de verdeling van maximaal 500 miljoen euro die met de renovatie is gemoeid.

Reageer op dit artikel