nieuws

Platen voor uitbouw

bouwbreed

Giesbers-Maasdijken Bouw uit Alphen aan den Rijn werkt met veertig manschappen aan de bouw van koop- en huurwoningen aan de Haagse Dedemsvaartweg. Het karwei is in de afbouwfase en zal in de eerste week van september worden opgeleverd. Voor de uitbouw van de penthouses op de hoogste verdieping van het complex, zijn platen gebruikt met een gewicht van 500 kilo per stuk.

Giesbers-Maasdijken Bouw uit Alphen aan den Rijn werkt met veertig manschappen aan de bouw van koop- en huurwoningen aan de Haagse Dedemsvaartweg. Het karwei is in de afbouwfase en zal in de eerste week van september worden opgeleverd. Voor de uitbouw van de penthouses op de hoogste verdieping van het complex, zijn platen gebruikt met een gewicht van 500 kilo per stuk.
Foto: Peter van Mulken

Reageer op dit artikel