nieuws

Nederlandse projectenbij Archizinc-Trophy

bouwbreed Premium

De derde editie van de Archizinc-Trophy heeft twee Nederlandse vermeldingen opgeleverd. In de categorie eengezinswoning een woning in Vriezenveen, naar ontwerp van de architecten Marnix Van Der Meer 0x26 Rolf Bruggink. In de categorie sociale woningen was er een eervolle vermelding voor het gebouwendorp in Roosendaal, ontworpen door Schaap Tjitse

De derde editie van de Archizinc-Trophy heeft twee Nederlandse vermeldingen opgeleverd. In de categorie eengezinswoning een woning in Vriezenveen, naar ontwerp van de architecten Marnix Van Der Meer 0x26 Rolf Bruggink. In de categorie sociale woningen was er een eervolle vermelding voor het gebouwendorp in Roosendaal, ontworpen door Schaap Tjitse
Elke twee jaar bekroont dit evenement de mooiste realisaties, voor architecturale kwaliteit en integratie in de omgeving, en voor benutten van zink door nieuwe en overtuigende toepassingen. Dit jaar zijn bijna 150 dossiers uit zeventien landen ingediend.

Reageer op dit artikel