nieuws

Multifunctionele hal in Hellendoorn

bouwbreed Premium

Hellendoorn wil een multifunctionele sporthal en wijkgebouw bouwen aan het centrumplein in de Kruidenwijk. Tevens wordt het plein opnieuw ingericht om de levendigheid van het winkelcentrum te verbeteren. De nieuwbouw vergt een investering van 3,5 miljoen euro. Met het oog op subsidies wil de gemeente het liefst in 2008 beginnen met de bestemmingsplanprocedure en de aanbesteding. Volgens planning kan de multifunctionele accommodatie eind 2009 worden opgeleverd.

Hellendoorn wil een multifunctionele sporthal en wijkgebouw bouwen aan het centrumplein in de Kruidenwijk. Tevens wordt het plein opnieuw ingericht om de levendigheid van het winkelcentrum te verbeteren. De nieuwbouw vergt een investering van 3,5 miljoen euro. Met het oog op subsidies wil de gemeente het liefst in 2008 beginnen met de bestemmingsplanprocedure en de aanbesteding. Volgens planning kan de multifunctionele accommodatie eind 2009 worden opgeleverd.

Reageer op dit artikel