nieuws

Movares ontwerpt Rijn-Gouwelijn-Oost

bouwbreed Premium

Movares troeft bij het project Rijn-Gouwelijn-Oost concurrent Arcadis af. Het ingenieursbureau uit Utrecht is door ProRail het ontwerp voor de lightrailverbinding tussen Gouda en Leiden gegund. De opdracht vertegenwoordigt een waarde van 140 miljoen euro. ProRail voert de aanleg van de Rijn-Gouwelijn-Oost uit in opdracht van de provincie Zuid-Holland. Aan Movares de taak plannen te maken om het bestaande spoor van Gouda via Alphen aan de Rijn naar Leiden geschikt te maken voor lightrail. De ontwerpen moeten eind 2010 gereed zijn. Het aangepaste tracé wordt in 2015 opgeleverd.

Movares troeft bij het project Rijn-Gouwelijn-Oost concurrent Arcadis af. Het ingenieursbureau uit Utrecht is door ProRail het ontwerp voor de lightrailverbinding tussen Gouda en Leiden gegund. De opdracht vertegenwoordigt een waarde van 140 miljoen euro. ProRail voert de aanleg van de Rijn-Gouwelijn-Oost uit in opdracht van de provincie Zuid-Holland. Aan Movares de taak plannen te maken om het bestaande spoor van Gouda via Alphen aan de Rijn naar Leiden geschikt te maken voor lightrail. De ontwerpen moeten eind 2010 gereed zijn. Het aangepaste tracé wordt in 2015 opgeleverd.

Reageer op dit artikel