nieuws

KWG dealer van Deens Egernsund-Tegl

bouwbreed Premium

Klei Waren Groep Europe treedt voortaan op als dealer van de Deense baksteengroep Egernsund-Tegl. De uitbreiding past in het streven van KWG om in Nederland producten op de markt te brengen die zich door hun aanzien en eigenschappen onderscheiden van de gebruikelijke bakstenen. Het Deense Egernsund-Tegl bestaat uit zeven zelfstandige fabrieken.

Klei Waren Groep Europe treedt voortaan op als dealer van de Deense baksteengroep Egernsund-Tegl. De uitbreiding past in het streven van KWG om in Nederland producten op de markt te brengen die zich door hun aanzien en eigenschappen onderscheiden van de gebruikelijke bakstenen. Het Deense Egernsund-Tegl bestaat uit zeven zelfstandige fabrieken.
Met een productie van 180 miljoen stenen Deens formaat is de groep in eigen land marktleider.

Reageer op dit artikel