nieuws

JABRA-HEADSET GEEFT ZIJN GEHEIMEN PRIJS

bouwbreed

Wat heeft een mobieltje wel en een headset niet? Juist, een schermpje waarop informatie is af te lezen. De bluetooth headset Jabra BT4010 doorbreekt die langdurige impasse, want hij is uitgevoerd met een kleine maar handige lcd-display met een indicator voor het aflezen van zowel de batterijstatus als de gespreksstatus en de mate van bluetooth-verbinding. De display is comfortabel in het midden van de headset geplaatst en voorkomt een veelgehoorde ergernis: er knipperen allerlei lichtjes, maar de gebruiker moet vaak maar raden wat ze precies betekenen. Bij de Jabra BT4010 is alle informatie voortaan gewoon af te lezen van het scherm. De headset weegt 10 gram en heeft een gesprekstijd tot maximaal 6 uur. De stand-by tijd is maximaal 150 uur. De bediening vindt plaats via drie knopjes. Door de functie ‘automatisch pairen’ en het heldere geluid (2.0 EDR 0x26 eSCO) is de headset snel klaar voor gebruik. De prijs schommelt rond de 50 euro.

Wat heeft een mobieltje wel en een headset niet? Juist, een schermpje waarop informatie is af te lezen. De bluetooth headset Jabra BT4010 doorbreekt die langdurige impasse, want hij is uitgevoerd met een kleine maar handige lcd-display met een indicator voor het aflezen van zowel de batterijstatus als de gespreksstatus en de mate van bluetooth-verbinding. De display is comfortabel in het midden van de headset geplaatst en voorkomt een veelgehoorde ergernis: er knipperen allerlei lichtjes, maar de gebruiker moet vaak maar raden wat ze precies betekenen. Bij de Jabra BT4010 is alle informatie voortaan gewoon af te lezen van het scherm. De headset weegt 10 gram en heeft een gesprekstijd tot maximaal 6 uur. De stand-by tijd is maximaal 150 uur. De bediening vindt plaats via drie knopjes. Door de functie ‘automatisch pairen’ en het heldere geluid (2.0 EDR 0x26 eSCO) is de headset snel klaar voor gebruik. De prijs schommelt rond de 50 euro.

Reageer op dit artikel