nieuws

In één dag 10.000 ton asfalt

bouwbreed

Vier asfaltcentrales, vier ploegen, negen spreidmachines, twintig walsen en maar liefst honderdtwintig vrachtwagens waren nodig om in één dag 10.000 ton asfalt aan te brengen op de start- en landingsbaan van vliegbasis Gilze Rijen.

Vier asfaltcentrales, vier ploegen, negen spreidmachines, twintig walsen en maar liefst honderdtwintig vrachtwagens waren nodig om in één dag 10.000 ton asfalt aan te brengen op de start- en landingsbaan van vliegbasis Gilze Rijen.
Het vroeg een nauwe samenwerking van Heijmans Wegenbouw en de Dienst Vastgoed Defensie (DVD) om de werkzaamheden binnen die ene dag voor elkaar te krijgen. Want om al dat materieel in de pas te laten lopen, was een nauwkeurige logistieke organisatie beslist noodzakelijk. Foto: Heijmans/DVD

Reageer op dit artikel