nieuws

In de verkoop

bouwbreed

De vurenhouten spanten van de overkapping van het voormalige zwembad in Dieren worden na de sloop verkocht voor hergebruik. Het betreft zestien spanten van elk 36 meter met een gewicht van 4 ton. Bij opslag worden ze afgekort tot 5 meter. Het zwembad maakt plaats voor een nieuw sportcentrum. De werkzaamheden duren nog twee weken. Visser Sloopbedrijf en Asbestsanering uit Dieren voert de werkzaamheden uit.

De vurenhouten spanten van de overkapping van het voormalige zwembad in Dieren worden na de sloop verkocht voor hergebruik. Het betreft zestien spanten van elk 36 meter met een gewicht van 4 ton. Bij opslag worden ze afgekort tot 5 meter. Het zwembad maakt plaats voor een nieuw sportcentrum. De werkzaamheden duren nog twee weken. Visser Sloopbedrijf en Asbestsanering uit Dieren voert de werkzaamheden uit.

Reageer op dit artikel