nieuws

IJsselboulevard kost 11 miljoen euro

bouwbreed

Het programmabureau De Mars schat de aanleg van de IJsselboulevard en de inrichting van het gebied tussen de Houthaven en de woonboulevard in Zutphen op ongeveer 11 miljoen euro. Het bedrijven- en woongebied verbindt de Marshaven met de binnenstad van Zutphen. De autovrije IJsselboulevard loopt vanuit de stad naar de uiterwaarden.

Het programmabureau De Mars schat de aanleg van de IJsselboulevard en de inrichting van het gebied tussen de Houthaven en de woonboulevard in Zutphen op ongeveer 11 miljoen euro. Het bedrijven- en woongebied verbindt de Marshaven met de binnenstad van Zutphen. De autovrije IJsselboulevard loopt vanuit de stad naar de uiterwaarden.
Tussen de IJssel, de woonboulevard in het midden van De Mars en het spoor komt de nieuwe woonbuurt Noorderhaven. Die biedt plek aan ongeveerduizend woningen.

Reageer op dit artikel