nieuws

Huizenzoekers denken aan dalende prijzen

bouwbreed

Driekwart van potentiële kopers van een woning verwacht dat de huizenprijzen gaan dalen. Dit blijkt uit een enquête van de huizensite huislijn.nl. Deze uitkomst strookt met eerder onderzoek van de Vereniging Eigen Huis. Volgens die vereniging is het vertrouwen in de woningmarkt tot een dieptepunt gedaald. Volgens woordvoerder Keijzer is de rek uit de prijzen, maar is er nog geen reden voor grote zorgen. “Een huis kopen of verkopen is nog steeds verstandig als je maar van reële aannames uitgaat.”

Driekwart van potentiële kopers van een woning verwacht dat de huizenprijzen gaan dalen. Dit blijkt uit een enquête van de huizensite huislijn.nl. Deze uitkomst strookt met eerder onderzoek van de Vereniging Eigen Huis. Volgens die vereniging is het vertrouwen in de woningmarkt tot een dieptepunt gedaald. Volgens woordvoerder Keijzer is de rek uit de prijzen, maar is er nog geen reden voor grote zorgen. “Een huis kopen of verkopen is nog steeds verstandig als je maar van reële aannames uitgaat.”

Reageer op dit artikel