nieuws

Hof: Niks mis met gronddeal Grubbenvorst

bouwbreed

Makelaar Marcel Dielissen uit Horst legt zich neer bij een uitspraak van het gerechtshof over een volgens hem frauduleuze gronddeal in Grubbenvorst. Het hof vindt dat er strafrechtelijk niks mis mee. Delissen vond dat allerlei overheden met elkaar onder één hoedje speelden rond de verkoop van grond in een nieuw kassengebied. Hij deed aangifte van valsheid in geschrifte. Dielissen legt de uitspraak wel op zijn eigen manier uit. “Burgers, oppassen dus als je met overheidsdienaren in onderhandeling gaat, want als de belangen groot genoeg zijn mogen ze trucs uithalen.”

Makelaar Marcel Dielissen uit Horst legt zich neer bij een uitspraak van het gerechtshof over een volgens hem frauduleuze gronddeal in Grubbenvorst. Het hof vindt dat er strafrechtelijk niks mis mee. Delissen vond dat allerlei overheden met elkaar onder één hoedje speelden rond de verkoop van grond in een nieuw kassengebied. Hij deed aangifte van valsheid in geschrifte. Dielissen legt de uitspraak wel op zijn eigen manier uit. “Burgers, oppassen dus als je met overheidsdienaren in onderhandeling gaat, want als de belangen groot genoeg zijn mogen ze trucs uithalen.”

Reageer op dit artikel