nieuws

Grontmij lijft geheel Libost in

bouwbreed

Grontmij is per 1 juli voor 55 procent eigenaar van het Belgische ingenieursbureau Libost. Binnen vijf jaar krijgen de ingenieurs uit De Bilt de beschikking over het complete aandelenpakket van het bedrijf. Grontmij en Libost werken al jaren nauw samen. De bureaus zijn onder andere betrokken bij de publiek-private samenwerkingsprojecten Ring rond Gent en de Noord-Zuidverbinding Kempen. Ook trekken de twee samen op in Spartacus, een project voor 60 kilometer lightrail in Limburg. Libost beschikt in België over kantoren te Hasselt en Leuven. Het 130 medewerkers tellende bedrijf realiseerde vorig jaar een omzet van 10,5 miljoen euro.

Grontmij is per 1 juli voor 55 procent eigenaar van het Belgische ingenieursbureau Libost. Binnen vijf jaar krijgen de ingenieurs uit De Bilt de beschikking over het complete aandelenpakket van het bedrijf. Grontmij en Libost werken al jaren nauw samen. De bureaus zijn onder andere betrokken bij de publiek-private samenwerkingsprojecten Ring rond Gent en de Noord-Zuidverbinding Kempen. Ook trekken de twee samen op in Spartacus, een project voor 60 kilometer lightrail in Limburg. Libost beschikt in België over kantoren te Hasselt en Leuven. Het 130 medewerkers tellende bedrijf realiseerde vorig jaar een omzet van 10,5 miljoen euro.

Reageer op dit artikel