nieuws

Financiering van ppsKromhoutkazerne rond

bouwbreed

Komfort, een samenwerkingsverband van Strukton, Ballast Nedam en John Laing heeft de financieringsovereenkomsten afgesloten voor pps-project Kromhoutkazerne in Utrecht. Bijna twee maanden geleden werd het dbfmo-contract met het ministerie van Defensie gesloten.

Komfort, een samenwerkingsverband van Strukton, Ballast Nedam en John Laing heeft de financieringsovereenkomsten afgesloten voor pps-project Kromhoutkazerne in Utrecht. Bijna twee maanden geleden werd het dbfmo-contract met het ministerie van Defensie gesloten.
De financiering is opgebouwd uit ongeveer 290 miljoen euro eigen en vreemd vermogen. Bank Nederlandse Gemeenten, ING en Sumitomo Mitsui Banking Corporation nemen de vreemdvermogensfinanciering voor hun rekening. De drie leden van het consortium fourneren het eigen vermogen.

Reageer op dit artikel