nieuws

Delfland moderniseertwaterpeilbeheer

bouwbreed

t – Het project Technische Automatisering van Hoogheemraadschap van Delfland maakt het mogelijk waterpeilen op moderne wijze te beheren en te visualiseren. ICT Solutions en Vodafone kregen de opdracht. Zij bouwen automatisering in bestaande en nieuwe kunstwerken, leveren losse meetpunten en ontwikkelen, leveren en voeren een visualisatiesysteem in.

t – Het project Technische Automatisering van Hoogheemraadschap van Delfland maakt het mogelijk waterpeilen op moderne wijze te beheren en te visualiseren. ICT Solutions en Vodafone kregen de opdracht. Zij bouwen automatisering in bestaande en nieuwe kunstwerken, leveren losse meetpunten en ontwikkelen, leveren en voeren een visualisatiesysteem in.
Snel en nauwkeurig reageren bij weersveranderingen is straks mogelijk. Ook kan Delfland beter inspelen op situaties waar kans bestaat op wateroverlast.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels