nieuws

Brug over het Spaarne

bouwbreed

Met hulp van een grote kraan op een ponton in het Spaarne in Haarlem hijst Strukton Civiel de eerste betonliggers in voor de Schoterbrug. De brug zorgt voor een betere ontsluiting van de Waarderpolder. De dertien kokerliggers zijn vorige week aangekomen en op het water opgeslagen. Na de bouwvak zal de aanleg van de wegverharding van en naar de brug starten, waarna in december het stalen beweegbare brugdeel en de overige kokerliggers van de brug worden geplaatst.

Met hulp van een grote kraan op een ponton in het Spaarne in Haarlem hijst Strukton Civiel de eerste betonliggers in voor de Schoterbrug. De brug zorgt voor een betere ontsluiting van de Waarderpolder. De dertien kokerliggers zijn vorige week aangekomen en op het water opgeslagen. Na de bouwvak zal de aanleg van de wegverharding van en naar de brug starten, waarna in december het stalen beweegbare brugdeel en de overige kokerliggers van de brug worden geplaatst.

Reageer op dit artikel