nieuws

BIMslim hulp voor Autodeskgebuikers

bouwbreed

Drie bouwkundige Autodesk-partners, te weten CAD 0x26 Company, ISSUE Information Technology en Itannex, introduceren BIMslim.nl. Dat is een website met kant-en-klare Building Information Models (BIM) voor gebruikers van de nieuwste versies van Revit Architecture en Revit Structure. Centraal staan een uniforme online werkmethodiek en ontwerpbibliotheek, waarmee BIMslim aannemers en architecten, maar ook constructeurs en ingenieurs wil helpen om zowel de productiviteit als het rendement van een investering in Revit-software te verhogen.

Drie bouwkundige Autodesk-partners, te weten CAD 0x26 Company, ISSUE Information Technology en Itannex, introduceren BIMslim.nl. Dat is een website met kant-en-klare Building Information Models (BIM) voor gebruikers van de nieuwste versies van Revit Architecture en Revit Structure. Centraal staan een uniforme online werkmethodiek en ontwerpbibliotheek, waarmee BIMslim aannemers en architecten, maar ook constructeurs en ingenieurs wil helpen om zowel de productiviteit als het rendement van een investering in Revit-software te verhogen.
“In de bouw wordt voor steeds meer projecten een intelligent 3D gebouwmodel ontworpen, dat tijdens het hele bouwproces door alle betrokkenen wordt hergebruikt. Dat werkt veel efficiënter dan telkens opnieuw eigen modellen en tekeningen maken”, zo verklaart Rob Oud, directeur van CAD 0x26 Company. “Om de samenwerking en communicatie tussen bouwpartners te kunnen verbeteren is het belangrijk dat de gebruikte werkmethodiek en content zoveel mogelijk worden gestandaardiseerd. Daarom is BIMslim.nl een eenvoudig toegankelijk en onafhankelijk online platform, waarop zowel gebruikers als Autodesk-partners content kunnen toevoegen. Zo kan iedereen slimmer bouwen.”

Reageer op dit artikel