nieuws

Amersfoort krijgt informatiecentrum

bouwbreed

In de wijk Vathorst in Amersfoort verrijst het Informatie, Cultuur en Ontmoetingscluster (ICO). In het door DP6 Architectuurstudio ontworpen complex komen een openbare bibliotheek en het Vathorst College. Daarnaast biedt het onderdak aan onder meer een wijktheater en een sportcentrum.

In de wijk Vathorst in Amersfoort verrijst het Informatie, Cultuur en Ontmoetingscluster (ICO). In het door DP6 Architectuurstudio ontworpen complex komen een openbare bibliotheek en het Vathorst College. Daarnaast biedt het onderdak aan onder meer een wijktheater en een sportcentrum.
Het complex krijgt een oppervlakte van 15.000 vierkante meter. De architect heeft rekening gehouden met mogelijke uitbreidingen van het Vathorst College. Inmiddels is de bouw begonnen. De oplevering is gepland voor december 2009.

Reageer op dit artikel