nieuws

Achter stevig hekwerk

bouwbreed

In Amsterdam werken medewerkers van de Ursem Bouwgroep vanaf een ponton aan een stevig hekwerk rondom de justitiële inrichting J.O.C. Het bestaande gebouw van de particuliere, gesloten justitiële opvanginrichting voor jongens tussen 12 en 18 jaar, is in opdracht van Spirit vervangen door een nieuw pand dat is opgebouwd uit prefab betonconstructies. De begane grond zal plaats bieden aan wooneenheden voor groepen van twaalf kinderen, op de eerste verdieping komen cellenblokken, op de tweede kantoren. Het complex moet na de kerst klaar zijn.

In Amsterdam werken medewerkers van de Ursem Bouwgroep vanaf een ponton aan een stevig hekwerk rondom de justitiële inrichting J.O.C. Het bestaande gebouw van de particuliere, gesloten justitiële opvanginrichting voor jongens tussen 12 en 18 jaar, is in opdracht van Spirit vervangen door een nieuw pand dat is opgebouwd uit prefab betonconstructies. De begane grond zal plaats bieden aan wooneenheden voor groepen van twaalf kinderen, op de eerste verdieping komen cellenblokken, op de tweede kantoren. Het complex moet na de kerst klaar zijn.

Reageer op dit artikel