nieuws

Vierde stort

bouwbreed Premium

Bij station Houten vindt de vierde grote betonstort plaats voor het nieuw te bouwen spoorviaduct. Met 35 tot 40 betonmixers wordt het beton aangevoerd. In september moet het westelijke spoorviaduct, dat uit zes delen bestaat, klaar zijn. Eind 2010 is de hele spoorverdubbeling bij station Houten en Houten Castellum gereed. De werkzaamheden worden uitgevoerd in opdracht van ProRail door bouwcombinatie Houten 4 bestaande uit CFE, KWS en Haverkort Voormolen TBI Infra.

Bij station Houten vindt de vierde grote betonstort plaats voor het nieuw te bouwen spoorviaduct. Met 35 tot 40 betonmixers wordt het beton aangevoerd. In september moet het westelijke spoorviaduct, dat uit zes delen bestaat, klaar zijn. Eind 2010 is de hele spoorverdubbeling bij station Houten en Houten Castellum gereed. De werkzaamheden worden uitgevoerd in opdracht van ProRail door bouwcombinatie Houten 4 bestaande uit CFE, KWS en Haverkort Voormolen TBI Infra.

Reageer op dit artikel