nieuws

Verhuurproduct

bouwbreed

Deze minigraafmachine is tijdens de International Rental Exhibition (IRE2008) in Amsterdam uitgeroepen tot “Verhuurproduct van het jaar”. Komatsu’s ontving de award voor de nieuwe PC26MR-3 vanwege z’n gebruiksvriendelijkeheid in combinatie met prima prestaties en goed toegankelijkheid voor onderhoudsdoeleinden. Ook het relatief geringe gewicht maakt hem populair in de verhuursector, want hij mag op de aanhanger mee zonder dat daarbij een groot rijbewijs nodig is. Verder is de PC26MR-3 istandaard voorzien van Komtrax, het fleetmanagement systeem van Komatsu. Het was voor het eerst dat tijdens het IRE-evenement een speciale award werd uitgereikt voor verhuurproducten. De prijs werd door het “International Rental News” magazine en de “European Rental Association” (ERA) uitgereikt aan Armando Di Pace, General Manager Marketing 0x26 Sales van Komatsu Utility Europe.

Deze minigraafmachine is tijdens de International Rental Exhibition (IRE2008) in Amsterdam uitgeroepen tot “Verhuurproduct van het jaar”. Komatsu’s ontving de award voor de nieuwe PC26MR-3 vanwege z’n gebruiksvriendelijkeheid in combinatie met prima prestaties en goed toegankelijkheid voor onderhoudsdoeleinden. Ook het relatief geringe gewicht maakt hem populair in de verhuursector, want hij mag op de aanhanger mee zonder dat daarbij een groot rijbewijs nodig is. Verder is de PC26MR-3 istandaard voorzien van Komtrax, het fleetmanagement systeem van Komatsu. Het was voor het eerst dat tijdens het IRE-evenement een speciale award werd uitgereikt voor verhuurproducten. De prijs werd door het “International Rental News” magazine en de “European Rental Association” (ERA) uitgereikt aan Armando Di Pace, General Manager Marketing 0x26 Sales van Komatsu Utility Europe.

Reageer op dit artikel