nieuws

Velux Solar

bouwbreed Premium

Velux uit De Meernintroduceert dakvensters met ingebouwde zonnecellen, die voldoende energie leveren om de motor van het raam en eventueel een rolluik te bedienen. De vensters zijn voorzien van het programmeerbare Integra-systeem. De afstandsbediening bij de dakvensters met zonnecellen hoort bij het io-homecontrol-systeem, waarmee ook sloten, verwarming en domotica van een aantal andere merken kunnen worden bediend. De Velux Solar-dakvensters zijn voorzien van HR++-geluidsisolerende veiligheidsbeglazing en hebben aan de buitenzijde een zelfreinigende afwerklaag.

Velux uit De Meernintroduceert dakvensters met ingebouwde zonnecellen, die voldoende energie leveren om de motor van het raam en eventueel een rolluik te bedienen. De vensters zijn voorzien van het programmeerbare Integra-systeem. De afstandsbediening bij de dakvensters met zonnecellen hoort bij het io-homecontrol-systeem, waarmee ook sloten, verwarming en domotica van een aantal andere merken kunnen worden bediend. De Velux Solar-dakvensters zijn voorzien van HR++-geluidsisolerende veiligheidsbeglazing en hebben aan de buitenzijde een zelfreinigende afwerklaag.

Reageer op dit artikel