nieuws

VastNed verkoopt zes gebouwen in Nederland

bouwbreed

VastNed Offices/Industrial heeft voor 17,1 miljoen euro zes panden verkocht. Dat heeft de Rotterdamse vastgoedbelegger vrijdag bekendgemaakt.

VastNed Offices/Industrial heeft voor 17,1 miljoen euro zes panden verkocht. Dat heeft de Rotterdamse vastgoedbelegger vrijdag bekendgemaakt.
Het gaat om gebouwen in Amsterdam, Houten, Veenendaal, Zwolle en Ridderkerk. De verkoop levert VastNed een boekwinst van 0,4 miljoen euro op. Kopers van de panden zijn particuliere beleggers en een huurder van een van de objecten.
De gebouwen zijn verkocht omdat de vastgoedbelegger zich voortaan concentreert op kantoren in de vier grote steden van de Randstad. Het pand in Amsterdam is van de hand gedaan, omdat het door zijn specifieke karakter te vaak leeg stond.

Reageer op dit artikel