nieuws

Van Oord Nederland bouwt kade Beverwijk

bouwbreed Premium

Baggeraar Van Oord Nederland heeft opdracht gekregen voor ontwerp en bouw van een kademuur aan Zijkanaal A in Beverwijk. Deze heeft een lengte van 225 meter en een kerende hoogte van 12 meter. Ook omvat het contract het ontwerp van baggerwerk, kust- en oeverwerken, droge infrastructuur en aanvraag vergunningen. De opdracht levert Van Oord ruim 4 miljoen op.

Baggeraar Van Oord Nederland heeft opdracht gekregen voor ontwerp en bouw van een kademuur aan Zijkanaal A in Beverwijk. Deze heeft een lengte van 225 meter en een kerende hoogte van 12 meter. Ook omvat het contract het ontwerp van baggerwerk, kust- en oeverwerken, droge infrastructuur en aanvraag vergunningen. De opdracht levert Van Oord ruim 4 miljoen op.
De bouw begint in september dit jaar en zal circa acht maanden duren. Opdrachtgever is Abeko, bekend van machines voor grondverzet, overslag, sloop-, knip- en baggerwerken. Abeko werkt op verscheidene projecten in de wereld voor Van Oord onder meer in Qatar.

Reageer op dit artikel