nieuws

TunnelinstallatiesTweede Coentunnel prooi voor Croon

bouwbreed

Croon Elektrotechniek gaat de verkeerstechnische en tunnelinstallaties voor de Tweede Coentunnel ontwerpen, bouwen, beheren en dertig jaar lang onderhouden. Dat heeft de TBI-dochter gisteren bekendgemaakt.

Croon Elektrotechniek gaat de verkeerstechnische en tunnelinstallaties voor de Tweede Coentunnel ontwerpen, bouwen, beheren en dertig jaar lang onderhouden. Dat heeft de TBI-dochter gisteren bekendgemaakt.
Croon zal ook de installaties van de al bestaande Coentunnel aanpakken en deze aanpassen op delen van de Amsterdamse ringweg.
De opdracht is afkomstig van Coentunnel Company, het bouwconsortium dat de Tweede Coentunnel gaat bouwen. Over de waarde van de order zijn geen mededelingen gedaan.
Algemeen directeur Kees Smit van Croon Elektrotechniek toonde zich verheugd met de klus. “Onze kwaliteiten op het gebied van tunnelinstallaties zijn herkend”, zegt hij. Croon verzorgde eerder onder meer de installaties van de Westerscheldetunnel. Deze tunnel is ook in onderhoud bij het TBI-bedrijf.

Reageer op dit artikel