nieuws

Ten Cate opent fabriek in Zhuhai

bouwbreed

Ten Cate heeft bij de Chinese stad Zhuhai een nieuwe fabriek voor de productie van geotextiel geopend. De fabriek produceert geosynthetische materialen die gebruikt worden bij dijkaanleg, landwinning en andere infrastructurele projecten. De vraag naar dergelijke producten is afgelopen jaar in Azië met 20 procent toegenomen. “De nieuwe productielocatie is noodzakelijk om effectief te kunnen inspelen op de groei en kansen in de Aziatische markt”, aldus het bedrijf. Ten Cate verwacht dat de fabriek vanaf de tweede helft van dit jaar bijdraagt aan de omzet van het concern.

Ten Cate heeft bij de Chinese stad Zhuhai een nieuwe fabriek voor de productie van geotextiel geopend. De fabriek produceert geosynthetische materialen die gebruikt worden bij dijkaanleg, landwinning en andere infrastructurele projecten. De vraag naar dergelijke producten is afgelopen jaar in Azië met 20 procent toegenomen. “De nieuwe productielocatie is noodzakelijk om effectief te kunnen inspelen op de groei en kansen in de Aziatische markt”, aldus het bedrijf. Ten Cate verwacht dat de fabriek vanaf de tweede helft van dit jaar bijdraagt aan de omzet van het concern.

Reageer op dit artikel