nieuws

Technische uitstraling

bouwbreed

In Delft werken medewerkers van BVR Bouw uit Roosendaal aan een nieuw gebouw voor de Haagse Hogeschool. Conform de plek naast de TU en de technische hbo-opleidingen zoals Elektrotechniek, Technische Bedrijfskunde en onder meer Technische Natuurkunde, ontwierp Royal Haskoning Architecten een gebouw met een ‘technische, uitnodigende uitstraling’, met ‘ open karakter’. Vanwege het gebruik van duurzame installaties waardoor voldaan wordt aan het Nationaal Pakket Duurzaam Bouwen en de Greencalc-methode heeft de Haagse Hogeschool subsidies ontvangen van onder meer Senter Novum, Provincie Zuid-Holland en de Gemeente Delft. De school moet in de zomervakantie van 2009 klaar zijn. Foto: Ton Borsboom

In Delft werken medewerkers van BVR Bouw uit Roosendaal aan een nieuw gebouw voor de Haagse Hogeschool. Conform de plek naast de TU en de technische hbo-opleidingen zoals Elektrotechniek, Technische Bedrijfskunde en onder meer Technische Natuurkunde, ontwierp Royal Haskoning Architecten een gebouw met een ‘technische, uitnodigende uitstraling’, met ‘ open karakter’. Vanwege het gebruik van duurzame installaties waardoor voldaan wordt aan het Nationaal Pakket Duurzaam Bouwen en de Greencalc-methode heeft de Haagse Hogeschool subsidies ontvangen van onder meer Senter Novum, Provincie Zuid-Holland en de Gemeente Delft. De school moet in de zomervakantie van 2009 klaar zijn. Foto: Ton Borsboom

Reageer op dit artikel