nieuws

Strukton zorgt voor stroom in Paramaribo

bouwbreed

Strukton heeft de opdracht gekregen voor de bouw van een schakelstation voor de Energie Bedrijven Suriname (EBS). Daarmee moet een einde komen aan het tekort aan elektriciteit in de dichtbevolkte zuidwesten van de hoofdstad Paramaribo.

Strukton heeft de opdracht gekregen voor de bouw van een schakelstation voor de Energie Bedrijven Suriname (EBS). Daarmee moet een einde komen aan het tekort aan elektriciteit in de dichtbevolkte zuidwesten van de hoofdstad Paramaribo.
Het station, met een totale capaciteit van 36 kV, moet verlichting brengen voor het overbelaste netwerk in de omringende woonwijken. Strukton heeft in het verleden al meerdere projecten in opdracht van de EBS uitgevoerd. Daarbij wordt veelvuldig samengewerkt met ABB en de Twentsche Kabel Fabriek (TKF).

Reageer op dit artikel