nieuws

Spiegelwanden van gespannen folie

bouwbreed Premium

In plaats van traditionele spiegels van glas vervaardigt Buitink Technologies spiegelende wanden en plafonds van folie. De spiegels zijn opgebouwd uit aluminium frames, waar het folie overheen wordt gespannen. In één richting kunnen de vlakken worden gekromd. Het systeem heeft grote voordelen ten opzichte van conventionele spiegels, is licht in gewicht, maakt grote formaten mogelijk en kan niet in gevaarlijke scherven breken. Volgens Buitink Technologies spiegelt het oppervlak perfect.

In plaats van traditionele spiegels van glas vervaardigt Buitink Technologies spiegelende wanden en plafonds van folie. De spiegels zijn opgebouwd uit aluminium frames, waar het folie overheen wordt gespannen. In één richting kunnen de vlakken worden gekromd. Het systeem heeft grote voordelen ten opzichte van conventionele spiegels, is licht in gewicht, maakt grote formaten mogelijk en kan niet in gevaarlijke scherven breken. Volgens Buitink Technologies spiegelt het oppervlak perfect.

Reageer op dit artikel