nieuws

Spaanse dakpan

bouwbreed Premium

Kooy Baksteencentrum in Bilthoven introduceert Spaanse dakpannen van het merk La Escandella. “De naam klinkt als een vurige dans”, stelt Kooy, “maar de pannen zijn gewoon vorstbestendig, hebben een Komo-certificaat en hebben een kwaliteit van wereldfaam”. De dakpannen zijn verkrijgbaar in vijf modellen. De foto toont het model ‘mista grande roja’, met een karakteristieke vorm die aan Spaanse architectuur doet denken.

Kooy Baksteencentrum in Bilthoven introduceert Spaanse dakpannen van het merk La Escandella. “De naam klinkt als een vurige dans”, stelt Kooy, “maar de pannen zijn gewoon vorstbestendig, hebben een Komo-certificaat en hebben een kwaliteit van wereldfaam”. De dakpannen zijn verkrijgbaar in vijf modellen. De foto toont het model ‘mista grande roja’, met een karakteristieke vorm die aan Spaanse architectuur doet denken.

Reageer op dit artikel