nieuws

Skantrae-deuren krijgen FSC-certificaat

bouwbreed

Skantrae Deuren uit Duiven heeft een nieuwe brochure uitgegeven. Daarin staan onder meer noviteiten zoals Nero sierbeslag in een zwarte finish voor binnendeuren. Alle SkanSelekt binnendeuren worden voortaan met FSC-certificaat geleverd en alle SkanGarden deuren met Komo certificaat. Skantrae heeft bovendien het leveringsprogramma van sierbeslag voor buitendeuren volledig vernieuwd. Het grootste deel is voorzien van SKG keurmerk en voldoet aan inbraakwerendheid klasse 2.

Skantrae Deuren uit Duiven heeft een nieuwe brochure uitgegeven. Daarin staan onder meer noviteiten zoals Nero sierbeslag in een zwarte finish voor binnendeuren. Alle SkanSelekt binnendeuren worden voortaan met FSC-certificaat geleverd en alle SkanGarden deuren met Komo certificaat. Skantrae heeft bovendien het leveringsprogramma van sierbeslag voor buitendeuren volledig vernieuwd. Het grootste deel is voorzien van SKG keurmerk en voldoet aan inbraakwerendheid klasse 2.

Reageer op dit artikel